همراهی کمیته امداد استان زنجان و مزاندیش
همراهی کمیته امداد استان زنجان با مزاندیش در مدیریت رسانه و آموزش فضای مجازی
همراهی کمیته امداد استان زنجان و مزاندیش
کمیته امداد، چراغ امیدی دوباره در زندگی نیازمندان روشن کرده است.
زمینه فعالیت: توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تأمین خوداتکایی، تقویت و رشد ایمانی و اعتقادی نیازمندان و محرومان با ارائه خدمات اجتماعی، حمایتی، فرهنگی و معیشتی به آنان (ماده دو اساسنامه)
مأموریت و چشمانداز: (به استناد اهداف و رویکردها)
- تمرکز تمامی فعالیتهای کمیته امداد امام بر محور امدادرسانی و حمایت از افراد و خانوادههای نیازمند با تأکید بر حفظ کیان خانواده و کرامت و عزتنفس آنان
- شناسایی نیازمندان و کوشش در جهت رفع فقر آنان، تکمیل و توسعه پوشش حمایتی زنان و کودکان بیسرپرست و یا با سرپرست ناتوان، سالمندان و ازکارافتادگان نیازمند بهعنوان اولویت نخست
- حمایت برنامهریزی شده (هدفمند و زماندار) از نیازمندان و ترویج فرهنگ کاربین افراد و خانوادههای تحت پوشش با اولویت ایجاد اشتغال برای افراد مستعد و واجـد شرایط
- ارائه خدمـات بهداشتی و درمانی، توسعه بیمهها و تأمین مسکن موردنیاز محرومان با رویکرد بهبود سطح زندگی آنان
- فراهمآوردن امکانات و زمینه رشد و اعتلای فرهنگی و اعتقادی و بروز خلاقیت و نوآوری در بین افراد تحت حمایت بهویژه نوجوانان و جوانان
- گسترش فعالیتهای علمی – تحقیقاتی، آماری و فناوریهای جدید در خصوص شناخت عوامل فقر و محرومیت، شناسایی فقرا و روشهای فقرزدایی در کشور و اثربخشی برنامههای حمایتی امداد
- ترویج فرهنگ انفاق و ایثار و تقویت اعتماد مردمی به امداد امام بهمنظور جلب و توسعه مشارکتهای مردمی در حمایت از محرومان جامعه
- افزایش بازدهی، کارایی و توسعه خدمات حمایتی با بهینهسازی تشکیلات، تأمین و تربیت نیروی انسانی موردنیاز، اصلاح و بهبود روشها، محاسبه هزینه واقعی خدمات و استفاده از فناوریهای جدید اطلاعاتی
- استفاده از ظرفیت و امکانات سایر مؤسسات و دستگاهها در انجام امور قابلواگذاری با رعایت سیاستها و اولویتهای امداد امام در راستای مقابله با فقر و اجرای طرحهای فقرزدایی.
خدمات و محصولات
خدمات حمایتی: ارائه کمکهای مالی و حمایتی به نیازمندان.
برنامههای آموزشی: برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی برای توانمندسازی مددجویان.
پشتیبانی اجتماعی: ارائه خدمات مشاوره و پشتیبانی به مددجویان و خانوادههای آنان.
تاریخچه و موفقیتها
تاریخچه: کمیته امداد امام خمینی (ره) از جمله اولین نهادهایی است که پس از گذشت مدت کوتاهی از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ۱۴ اسفند ۱۳۵۷ به فرمان رهبر فقید انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) باهدف ساماندهی و رسیدگی به وضعیت معیشت امور محرومان و نیازمندان کشور تأسیس شد.
با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی توجه به رفع مشکلات فراوان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی طبقات محروم جامعه و پیشبینی برنامههای موردنیاز برای توانمندسازی و رفع نیازهای اقشار محروم موردتوجه ویژه دولتمردان قرار گرفت بهگونهای که لزوم حمایت و دستگیری از نیازمندان و محرومان جامعه در صدر برنامههای نظام تازهتأسیس جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و ۲۲ روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام (ره) با صدور حکمی از سوی امام خمینی (ره) برای مدت نامحدود و بهمنظور حمایت و رسیدگی به محرومان و مستضعفان و خودکفا نمودن آنان تأسیس شد.
آغاز و استمرار فعالیت کمیته امداد امام (ره) با تمرکز بر امدادرسانی و حمایت از افراد و خانوادههای نیازمند با رعایت کرامت انسانی و عزتنفس آنان، حمایت هدفمند از ایشان و ترویج فرهنگ کار میان افراد و خانوادههای تحت پوشش، تلاش برای پیشگیری از تولید نظامیافته فقر در کشور، کمک به بهبود فضای کسبوکار و اشتغال پایدار اقشار نیازمند، ارائه خدمات اجتماعی و حمایتی در جهت توانمندسازی نیازمندان شامل توسعه پوشش بیمه اجتماعی، فراگیر نمودن بیمه درمان و ارتقای کم و کیفی خدمات حمایتی پایه اعم از مسکن، آموزش و معیشت نیازمندان، ترویج فرهنگ انفاق و ایثار و نیکوکاری و نشر سنتهای حسنه اسلامی و در نهایت تلاش مستمر برای مردمیشدن فعالیتهای مربوط به انجام حمایتهای مادی و معنوی از محرومان صورتگرفته است.
شیوه اداره کمیته امداد امام (ره) در روزهای آغازین بهصورت شورایی بود و یک نفر بهعنوان سرپرست، مسئولیت امور اجرایی این نهاد را بر عهده داشت. در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۳۶۶ و پس از گذشت حدود ۱۰ سال از فعالیت این نهاد انقلابی اولین اساسنامه کمیته امداد امام (ره) بهمنظور ایجاد تشکیلات مناسب و برنامهریزی و تمشیت بهتر امور تهیه و توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) توشیح گردید و سرلوحه فعالیت امدادگران این نهاد قرار گرفت. (امداد در یک نگاه)
موفقیتها: اجرای موفق برنامههای حمایتی و آموزشی، توانمندسازی مددجویان و همکاران.
همکاری با مزاندیش
نحوه همکاری: شرکت راهکار و دکتر ابوالفضل محمدی، بهعنوان مدیر اجرایی و متولی برنامههای اشاره شده، با اعتماد به مزاندیش این پروژههای کمیته امداد استان زنجان را با موفقیت به نتیجه رساندند.
دستاوردهای همکاری:
مدیریت رسانه و پخش زنده همایش کارآفرینی کمیته امداد استان زنجان: این همکاری شامل مدیریت و پخش زنده دو همایش کارآفرینی در استان در مردادماه سالهای 1401 و 1402 بود که با موفقیت انجام شد و تأثیر قابل توجهی در ترویج اهداف همایش و جذب مخاطبان داشت.
برگزاری بوتکمپ آموزشی ادمینی فضای مجازی با محوریت اینستاگرام: دومین همکاری ما با کمیته امداد، برگزاری بوتکمپ آموزشی برای ادمینهای فضای مجازی با تمرکز بر اینستاگرام بود. این بوتکمپ باهدف ارتقای مهارتهای ادمینها در مدیریت صفحات اجتماعی و جذب مخاطبان برگزار شد و بازخوردهای بسیار مثبتی را از شرکتکنندگان دریافت کرد.
ارتباط با کسبوکار
سایت: کمیته امداد امام خمینی (ره)
شمارهتلفن: 1498
اخبار و بهروزرسانیهای همکاری با مزاندیش
اخبار همکاری: همکاری مزاندیش با کمیته امداد در حال حاضر مربوط به موارد مطرح شده بود و در صورت ادامه این همکاری، از طریق همین برگه اطلاعرسانی خواهد شد.
نویسنده | مترجم: مرتضا
من مرتضا هستم. از وقتی که یادگرفتن به روتین زندگیم تبدیل شده، تازه متوجه شدم که هیچ لذتی بالاتر از اون نیست. مدیر مجموعه مزاندیش هستم و توی اون مجموعه هرچیزی که یادمیگیرم یا تجربه میکنم رو با دوستانم به اشتراک میزارم.
محتوای رسانه
لینک کوتاه شده برای اشتراک گذاری و کسب ستاره!